Tue paikallista

Huomenna perjantaina vietetään Black Fridayta, joka on vuoden suurin alennuspäivä ja jolloin useat kaupat tarjoavat alennuksia niin verkossa kuin kivijalkamyymälöissäkin. Mitäpä jos tänä vuonna unohtaisit isot tavaraketjut ja panostaisit sen sijaan laatuun tukemalla pieniä paikallisia yrityksiä? Kaikilla pienillä yrityksillä ei välttämättä ole mahdollisuutta kilpailla alennettujen hintojen kanssa tai myymään tuotteitaan suurin alennuksin. Mitä jos siis käyttäisit shoppailuun varatut rahat tänä vuonna paikallisen yrittäjän tukemiseen?

Visit Lestijärven vinkit

Pieni Joulupuoti

  • Osoite: Lestintie 30
  • Aukiolo: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 11-13.

Joulusesongin aikaan Lestijärvellä toimii Pieni Joulupuoti, jossa myydään pienyrittäjien käsitöitä ympäri Suomen. Ajankohtaiset aukioloajat ja tiedot löytyvät Pienen Joulupuodin Facebook-tapahtumasta..

Kirppis ja käsityöpuoti + Pullapuoti

  • Osoite: Lestintie 30
  • Aukiolo: torstaisin ja lauantaisin klo 11-13.

Tältä kirpparilta teet upeita löytöjä niin vaatteiden kuin esineiden suhteen. Kirpparilla on myös laaja valikoima paikallisten käsitöitä.

Paulanka

Lestijärveläinen Paulanka valmistaa ajattomat tuotteensa yhden naisen työpajassa pellavasta ja villasta. Värimaailmasta löydät varmasti omasi, sillä vaihtoehtoja on kaikissa sateenkaaren sävyissä. Vaatteet ja asusteet ovat yhtä kokoa, ja sopivat siten lähes kaikille vartalotyypeille. Osta tuotteet nettisivuilta tai varaa aika ja vieraile osoitteessa Lestintie 28.

Parturi-Kampaamo Tytti

Parturi-Kampaamo Tytti palvelee asiakkaitaan sopimuksen mukaan maanantaista perjantaihin. Palveluihin kuuluu hiustenleikkaukset, värjäykset, kampaukset, kulmien ja ripsien värjäys. Kampaamosta löydät myös laadukkaat hiustenhoitotuotteet.

Kuntonäppi

Kuntonäpissä saat kokonaisvaltaista fysioterapiaa, ohjausta ja tukea selviytyäksesi arjen haasteista. Fysioterapia- ja kuntoutuspalvelumme perustuvat yksilölliseen ja asiakkaan tarpeista lähtevään hyvinvointiajatteluun sekä vahvaan asiantuntijuuteen.

Hieronta-Sisko

Koulutetun hierojan hierontapalvelut, Lymfahoito ja Intialainen päähieronta.

Noora Nyberg

Jäsenkorjaus 70e/tunti sis alv 24%

Kraniosakraaliterapia 50e/tunti sis alv 24%

Hieroja Ville-Veikko Koskela

Hieronta toimipisteet sijaitsevat Toholammilla ja Lestijärvellä. Myös kotikäyntihieronnat on mahdollisia matkapöydällä. Palveluihin kuuluu myös kuntosaliohjauksia sopimuksen mukaan.

Helluntaiseurakunnan kirppari

Osoite: Lestintie 37

Puhelin: 0443478448

Aukiolo: lauantaisin 10-13

Pieneltä kirpparilta löydät paikallisia käsitöitä ja teet ihania löytöjä. Voit tuoda myös omia vaatteita tai tavaroitasi lahjoituksena kirpparille, sillä kaikki tuotot menevät lähetystyön kautta hyvään tarkoitukseen.