Osta tai vuokraa Korsukylä yrityskäyttöön!

Korsukylä soveltuu loistavasti esimerkiksi matkailualan yrityksen käyttöön! Korsukylä sijaitsee Peuran polun varrella, Pikku-Ruonasen rannalla ja on siten otollinen majoituspaikka retkeilijöille, kalastajille ja metsästäjille. Tilavan pääkorsunsa ja suuren majoituskapasiteettinsä vuoksi, Korsukylässä myös on helppo järjestää niin häät kuin muutkin isommat juhlat!

Tietoa Korsukylästä

Komean männikkömetsän keskellä Ruonasen järven rannalla sijaitsee elämyksellinen Korsukylä. Korsukylässä on pääkorsun lisäksi viisi yöpymiseen tarkoitettua majoituskorsua sekä rantasauna. Henkilömäärä max. 40 henkilöä, 8/majoituskorsu. Korsukylän ympäristö soveltuu hyvin patikointiin, mutta perille pääsee myös autolla. Matkaa leirintäalueelle on korsukylästä patikoiden 4 km, mutta tietä pitkin 10km.

Tilavassa pääkorsussa voidaan järjestää kaikenlaisia tilaisuuksia: päiväkokouksia, polttareita, syntymäpäiväjuhlia jne. Kohteeseen on tilattavissa myös ateriapalvelu leirintäalueelta.
Järveen istutetaan kuukausittain kirjolohta, lisäksi järvessä on perinteinen kalakanta. Kalastusoikeus järveen on vain Korsukylän asiakkailla: lupia myydään ainoastaan Valkeisjärven leirintäalueelta. Vene käytettävissä majoituksen hintaan.

Ota yhteyttä!

sähköpostilla: kauko@peuranforest.fi

soittamalla: 0405366931

nettisivujen kautta: https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/