Tämä artikkeli on suunnattu yrityksille, yhdistyksille ja muille toimijoille. Tietoa Johkusta asiakkaille löytyy osoitteesta: https://lestijarvi.fi/yleinen/varaa-majoitukset-ja-vuokravalineet-nyt-suoraan-netista/.

Mikä Johku on ja miksi se kannattaa ottaa käyttöön?

Johku on monipuolinen, kauppiaan toimintaan ja käyttötarpeisiin muovautuva kaupankäyntijärjestelmä, jossa nivoutuvat yhteen verkkokauppa, kassajärjestelmä, varausjärjestelmä ja lipunmyyntijärjestelmä tarvittavine ominaisuuksineen ja tuotetyyppeineen.

Johku mahdollistaa palvelujen myynnin netissä verkkopankkitunnuksilla, MobilePaylla ja muilla maksutavoilla. Johku toimii täysin komissioperusteisesti, eli jos Johku ei tuota sinulle myyntiä, siitä ei myöskään mene maksua. Johku on käytössä mm. Visit Keski-Pohjanmaalla ja Lestijärven kunnalla, mikä mahdollistaa yrittäjien ja yhdistysten tuotteiden/palveluiden myynnin myös kunnan Johkun kautta. Johkussa voit myydä niin tuotteita, palveluita, majoitusta, retkiä, tapahtumia ja paljon muuta. Esimerkiksi majoitusten ja välinevuokrien yhteydessä käytettävissä on myös varauskalenteri, josta asiakas näkee milloin kyseinen palvelu on varattavissa. Voit itse hallita kalenteria ja päättää milloin tuotteesi ovat ostettavissa.

Johkun voi ottaa käyttöön huolimatta siitä, onko sinulla jo nettisivut käytössäsi. Jos yritykselläsi/yhdistykselläsi on jo nettisivut, voi myytäviä tuotteita upottaa omille nettisivuille, joilta asiakas ohjautuu suoraan Johkuun maksamaan kyseisestä palvelusta. Jos sinulla taas ei ole nettisivuja, Johku voi toimia nettisivuinasi. Lestijärven matkailustrategiaa varten toteutetussa kyselyssä nousi esille tarve nettivarausjärjestelmälle sekä matkailijoiden että yrittäjien toimesta. Johku on tähän ja moneen muuhun tarkoitukseen edullinen ja monenlaiseen käyttöön taipuva työkalu. Yhdistämällä yritykset ja yhdistykset Johku-verkostoon, saisimme koko Lestijärven palvelut myyntiin myös nettiin ja asiakkaiden olisi helppoa varata ja ostaa palveluitamme silloin kun heille sopii. Voit myös itse hallita kalenteria ja valita milloin palvelusi ovat varattavissa ja muokata omia tietojasi, jolloin ne päivittyvät automaattisesti kaikille alustoille (kuten kunnan nettisivuille), joilla tuotteesi ovat esillä.

Voit käyttää Johkua myös pelkkinä nettisivuina, vaikka yritykselläsi/yhdistykselläsi ei myytäviä tuotteita olisikaan. Näin omat tietosi pysyvät aina ajan tasalla Lestijärven kunnan/Visit Lestijärven sivuilla.

Jos olet kiinnostunut ottamaan Johku-palvelun käyttöösi, voit olla yhteydessä Lestijärven kuntaan ja voimme järjestää koulutusta/tukea verkkokaupan alulle saamiseksi. Järjestämme myöhemmin myös yleisen koulutuksen Johkusta, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tiedotamme ajankohdasta myöhemmin.

Jos sinulla on jo Johku käytössäsi ja haluat lisätä yrityksesi palvelut sivuillemme myyntiin, lähetä meille pyyntö liittyä myyntikanavaamme tai ota yhteyttä meihin. Yhteystiedot sivun alalaidassa.

Lisätietoa: https://www.johku.fi/fi/mikajohkuon

Maksutavat

Maksutapoina Lestijärven kunnan Johku verkkokaupassa toimivat seuraavat:

Yhteystiedot

Ronja Tuikka

puh. 040 154 9624

sähköposti: ronja.tuikka@lestijarvi.fi