Kulkuyhteydet

Lestijärvelle pääsee parhaiten autolla valtatietä 58 pitkin.

Saapuminen julkisilla

Lestijärvelle pääsee kuin pääseekin julkisilla kulkuvälineillä! Jos saavut kauempaa Lestijärvelle, voit tulla ensin Kokkolaan tai Kannukseen junalla https://www.vr.fi/ , josta pääset jatkamaan matkaasi Lestijärvelle bussilla. Pääset tarkistamaan bussien aikataulut osoitteesta https://www.perille.fi/fi/. Bussit noudattavat koulujen aikatauluja, joten ne kulkevat ainoastaan arkipäivisin ja koulujen aukioloaikoina.

Bussien aikataulut löytyvät myös matkahuollon sivuilta.Bussi pysähtyy Toholammilla ja siksi Matkahuollon hakukone tunnistaa matkat ainoastaan haettaessa erikseen Kannus-Toholampi tai Kokkola-Toholampi ja sitten tekemällä uusi haku välille Toholampi-Lestijärvi.

Lähimmät juna- ja lentoasemat

Lähin juna-asema on Haapajärvellä, josta matkaa kertyy Lestijärvelle noin 42 kilometriä. Toiseksi lähin juna-asema löytyy Kannuksesta, josta Lestijärvelle on 60 kilometriä matkaa. Juna-aikataulut voit tarkistaa VR:n sivuilta.

Lähin lentokenttä on Kokkola-Pietarsaaren lentokenttä, jonne matkaa kertyy 79 kilometriä. Lentokentältä lähtee runsaasti sekä ulkomaan että kotimaan lentoja eri kohteisiin. Lisää tietoa Kokkola-Pietarsaaren lentokentän sivuilla.

Keski-Pohjanmaan liikkumispalvelut

Kaikki Keski-Pohjanmaan maaseutualueiden liikkumispalvelut on ensimmäistä kertaa koottu yhteen paikkaan, kulukuri.com-portaaliin. Kulukurista löytyy valtava määrä liikkumisen palveluita, joista hyötyvät niin paikalliset kuin alueella vierailevatkin ihmiset. Sivustolta löytyy tarvittava tieto niin joukkoliikenteen, yksilöliikenteen kuin tavarankuljetuksenkin palveluista. Käyttäjä ohjataan oikean palvelun pariin, mm. ostamaan bussi- ja junaliput, löytämään kunkin paikkakunnan taksit ja pakettipisteet tai vaikka kaverit kimppakyyteihin. Myös ajankohtaiset liikenteen olosuhde- ja tietyötiedot löytyvät samasta paikasta.

Kulukuri.com-palvelun taustalla on Kaustisen seutukunnan Kyytiin2 -hanke

Keski-Pohjanmaan maaseutuliikenne

Katso tietoja Keski-Pohjanmaan maaseutuliikenteestä tai sovi kimppakyytejä Facebookissa.