Leirintä-/karavaanialueet

Leirintäalueet Lestijärvellä Keski-Pohjanmaalla. Nauti kesästä karavaanarityyliin ja vietä yösi Lestijärven viihtyisillä leirintä-alueilla.

Valkeisen leirintäalue

Valkeisella voit majoittua sekä leirintäalueella teltassa tai asuntovaunussa tai vaikkapa vuokrata mökin kauniin Valkeisjärven rannalta. Asuntovaunuille ja -autoille löytyy alueelta 50 sähköpaikkaa ja lisäksi 20 asuntovaunu-/autopaikkaa ilman sähköä. Suurin osa paikoista sijaitsee rannan läheisyydessä. Voit viettää Valkeisella, vaikka koko kesän. Kausipaikat ovat asuntovaunulle/asuntoautolle kauden alusta kauden loppuun asti. Varaa paikkasi ajoissa, koska parhaat paikat menevät ensin.

Valkeiselta löytyy monenlaista tekemistä kesäksi. Voit viettää aikaa kalastellen kristallinkirkkaalla Valkeisjärvellä tai pelata mini- tai frisbeegolfia. Valkeiselta löytyy myös turvesauna sekä vuokrattava palju. Ravintolasta saat herkulliset grilliruoat ja pizzat.

Yhteystiedot

Puhelin –  06 863 8331 / 040 536 6931

Nettisivut – https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/

valkeisjärven leirintäaluevalkeisen pikkumökit

SF-C Kuturanta

Kuturanta on luonnonkaunis, metsien ympäröimä alue kalaisan Lestijärven rannalla. Vaunupaikkoja on Retuperällä, Rantareviirillä, Pöllölaaksossa ja Piippuhyllyllä, joten jokainen löytää varmasti mieluisan paikan. Vaunupaikkoja on yhteensä 200 6 hehtaarin alueella ja kaikki paikoista on sähköistetty. Alueen omistaa sekä ylläpitää SF-Caravan Keski-Pohjanmaa.

Alueelta löytyy mm. 3 saunaa, grilli– ja savustuspaikkoja, tasokas huoltorakennus ja kioski terasseineen. Kioskista voit ostaa kuivaelintarvikkeita, jäätelöä ja makeisia sekä virvokkeita. Kysy myös kalastuslupia. Tanssia voi kesäisin riihessä elävän musiikin tahtiin ja talvella tuvassa. Nuorisolle on myös omat tilat. Perheen nuorimmille leikkihuone tuvan yhteydessä sekä pihassa aidattu leikkikenttä, jossa mm. trampoliini, keinut, leikkimökki ja polkuautot. On uimaranta, veneitä ja pelikenttä rannassa. Katso kuvat täältä!

Järvellä voi kalastaa ympäri vuoden ja onnekkaimmat saavat jopa punalihaista saalista. Talvella on jäälle tehty hiihtolatuja. Useissa saarissa on nuotiopaikkoja, joissa voi käydä lämmittelemässä ja makkaraa paistamassa.

Moottorikelkkailuun Kuturanta on mitä mainioin, sillä alueelta pääsee helposti reiteille, joita on satoja kilometrejä aina Keski-Suomeen saakka.

Marjamaastot löytyvät suoraan vaunulta. Voit poimia talven lakat, mustikat ja puolukat lähimetsistä.

Matkaa Lestijärven keskustaan on noin 7 kilometriä ja sieltä löydät huoltoaseman, apteekin, ja kaupan postipalveluineen.

Yhteystiedot

Puhelin – 040 7567 705

Nettisivut – http://kuturanta.fi/

kuturantapäärakennus

SF-C Pitkäniemi

Tule viettämään hauskaa kesää Lestijärven Pitkäniemeen. Paikkoja löytyy runsaasti tunnelmalliselta karavaanialueelta. Luvassa mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista luonnon keskellä.

SF-C Pitkäniemi on rakennettu 1991 ja on osa SFC-Härmänseutu Ry:tä. Pitkäniemen leirintäalueelta löydät kaiken tarvittavan kesälomareissua varten. Kaunis järvimaisema avautuu leirintäalueelle ja tilavasta, uudistetusta rantasaunasta pääseekin pulahtamaan suoraan järveen. Rantasaunan lisäksi alueella on tunnelmallinen savusauna. Leirintäalueelta löytyy myös venesatama, josta päivää voi lähteä viettämään järvelle, kalaonnea kokeilemaan.

SF-C Pitkäniemen leirintäalueelta löytyy yhteensä 40 sähköistettyä ajoneuvopaikkaa ja tietysti kaikki muut karavaanielämään tarvittavat puitteet. Perheen pienimmille alueelta löytyy pieni leikkipuisto hiekkalaatikkoineen, keinuineen ja trampoliineineen. Jos sateisena kesäpäivänä ulkona oleskelu ei huvita, voi päivää viettää myös tv-huoneessa loikoillen. Hauskan päivän jälkeen voi kokoontua yhdessä grillikotaan paistamaan makkaraa ja nauttimaan tulen lämmöstä.

Yhteystiedot

Puhelin – 040 5015548

Nettisivut – https://www.sfc-harmanseutu.fi/yhteys.html

 

pitkäniemiranta