Välinevuokraus

Välinevuokraus (lumikengät ja SUP-laudat) ja maksaminen tapahtuu Lestijärven kunnan Johkun kautta osoitteesta: https://lestijarvenkunta.johku.com/fi_FI/valinevuokrat

Voit myös käyttää vieressä olevaa QR-koodia päästäksesi suoraan välinevuokraukseen. Maksettuasi Johkussa, saat sähköpostiisi PIN-koodin, jolla pääset noutamaan välineen varastosta.

Vuokravälineet noudetaan varastosta omatoimisesti Igloohome avainlaatikon avulla. Avaimet löytyvät PIN-koodilla lukitusta avainlaatikosta, joka roikkuu varaston ovessa. Maksettuasi välinevuokran, saat sähköpostiisi viestin, jossa on PIN-koodi avainlaatikkoon ja välineiden nouto-ohjeet. Jos sähköpostia ei näy, muista tarkistaa myös roskapostikansio. Saat myös PIN-koodilla varustetun tekstiviestin 10 min ennen varauksesi alkua. Sekä sähköpostissa että tekstiviestissä on sama PIN-koodi, joka on kertakäyttöinen ja toimii avainlaatikkoon viestissä ilmoitetun ajan.

Ohjeet:

 1. Paina Igloohome avainlaatikon keskellä olevaa lukon kuvaa aktivoidaksesi näytön.
 2. Kun näyttöön syttyy valot, voit painella saamasi PIN-koodin lukossa olevien numeronäppäinten avulla.
 3. Kun olet syöttänyt PIN-koodin, avainlaatikkoon syttyy vihreä valo ja kuuluu kolme lyhyttä piippausta. Voit nyt avata laatikon.
 4. Käytä avainlaatikon sisällä olevaa avainta varaston avaamiseen ja välineiden noutamiseen.
 5. Kun olet noutanut varaamasi välineen varastosta, palauta avain takaisin välittömästi Igloohome avainlaatikkoon. Älä ota avainta mukaasi varauksen ajaksi, sillä muutkin voivat tehdä varauksia eri välineisiin samanaikaisesti!
 6. Sulje sekä ovi että avainlaatikko huolellisesti. Kun avainlaatikko on kunnolla sulkeutunut, siitä kuuluu yksi pitkä piippaus.
 7. Toimi samojen ohjeiden mukaisesti palauttaessasi vuokravälineitä.

Huomioithan, että jos jostain syystä tulet myöhästymään vuokravälineen palautuksesta, sinun tulee ilmoittaa asiasta välittömästi. Jos lukon käytössä ilmenee ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

Yhteystiedot

Lestijärven kunta

Ronja Tuikka

 • 0401549624
 • visit@lestijarvi.fi

Niina Tiala

 • 0504437023
 • niina.tiala@lestijarvi.fi

Lestijärven Johku QR-koodi.
QR-koodi Lestijärven kunnan välinevuokraukseen Johku-verkkokaupassa.