Mökin vuokraus  

Lestijärveltä löytyy mökkejä vuokrattavaksi moneen makuun. Suuret huvilat tarjoavat majoitusta suuremmallekin porukalle, kun taas pienemmät mökit tarjoavat rauhallisen yöpymisen esimerkiksi pariskunnille. Mökkejä löytyy myös ympäri Lestijärven sekä myös pienempien erämaajärviemme rannoilta. Valitse siis mieleisesi ja vietä ihana luonnontäyteinen loma Lestijärvellä.  

Lestijärven majoituspalvelut löytyvät myös kootusti outdooractive.comsivustolta, josta voi myös samalla etsiä luontoreittejä, käyntikohteita ja muuta tekemistä alueelta.

Huvila Pahkaranta

Hirsinen, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Huvila Pahkaranta Lestijärven rannalla on oiva lomanviettopaikka. Oma etelään avautuva ranta ja ympärillä oleva luonto tarjoavat loistavan mahdollisuuden rentoutua sekä rauhoittua kiireisen arjen keskellä. Täällä voit nauttia uimisesta ja auringosta sekä kalastaa ja liikkua luonnossa tai vain olla ja levähtää tekemättä mitään.

Tilavaan 90 m2:n huvilaan majoittuu mukavasti kuusi henkilöä. Erillisen saunan autenttinen kokemus tarjoaa elämyksen lomailijoille. Suihkun sijaan pesu tapahtuu saunan lämpöisissä löylyissä rentoutuen. Huomioittehan siis, että huvilassa ei ole erillistä sisäsuihkua. Saunasta on mukava välillä pulahtaa vilvoittavalle uinnille. Rannalla on grillauspaikka sekä kota. Ulkokalusteet myös rannalla. Käytettävissä on myös SUP-lauta.

Loppusiivous, pyyhkeet ja lakanat eivät sisälly hintaan! Näistä voit olla yhteydessä suoraan majoittajaan.

Huvila on rakennettu 1999 ja keittiöremontti tehty 2023. Alhaalla on kaksi makuuhuonetta, toisessa 160 cm parisänky, toisessa vuodesohva 140 cm. Tilavasta tupakeittiöstä avautuu näkymä järvelle, keskellä on varaava takkaleivinuuni. Alhaalla WC. Tilavalla parvella on oleskelualue sekä 140 cm sänky. Huvila on sähköistetty, juoma/käyttövesi hanasta. Lasitettu terassi ja parveke järven suuntaan. Matala hiekkapohjainen ranta soveltuu loistavasti myös lapsille.

Yksityisomistuksessa oleva, pariskunnan ylläpitämä majoituspaikka.

Aktiivista lomaa kaipaavalle lähistöltä löytyy monenlaista tekemistä. Lestijärvi vesistönä soveltuu hyvin kalastamiseen ympäri vuoden, sekä monenlaiseen retkeilyyn muutenkin. Lähellä sijaitsee retkeilyyn ja patikointiin loistavat mahdollisuudet tarjoava Peuran polku sekä Reisjärvellä Petäjämäen ulkoilukeskus. Petäjämäellä voit talvisin myös hiihtää hyvin hoidetuilla laduilla sekä tykkilumen ensiladulla. Muutaman kilometrin päästä lähtevä Lestijoki on puolestaan melojan unelma. Joki mutkittelee pitkin upeaa ja laajaa suoaluetta, jossa tutkittavaa riittää. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee runsaat riistamaat, jotka tarjoavat mahdollisuuden monenlaiseen metsästykseen.

Etäisyydet

Lestijärven keskustaan 18 km

Lestijoelle 8,5 km

Yhteystiedot

Puhelin: 040 764 5775

Varaukset myös Bookingin kautta (linkki alla)

Huvila Pahkaranta

 

Huvila Pahkaranta, sininen huvila.

 

Huvila Villa Pisto

Upeilla maisemilla, kauniisti sisustettu ja hyvin varusteltu ympärivuoden asuttava moderni huvila mm. WC, suihku, rantasauna, täydellinen astiasto, TV, mikro, astianpesukone, jää/pakastin, kunnallinen vesi -ja viemäri, sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu. Ilmainen wifi. Allergiavapaa, ei lemmikkejä. 160 cm ja 120 cm sänky sekä 140 cm levitettävä sohva. Kesällä myös saunakamarissa käytössä 120 cm sänky. Kohdetta ei vuokrata bilekäyttöön eikä juhlakäyttöön. Kysy lisätietoja viestillä. Mökki 50 M2, saunarakennus 20 M2 sisältää saunakamarin, sauna ja terassi. Käytössä 2 kpl suplautoja ja soutuvene. Erikseen pyydettävä lasten syöttötuoli ja lastenamme.
Tervetuloa nauttimaan upeista maisemista ympäri vuoden.

Hinta

  • 4 vrk 850e
  • 3 vrk 700e
  • 2 vrk 500e
  • 1 vrk 300e
  • viikonloppu pe-su 650e
  • viikko ma-su 1200e
  • heinäkuussa viikkohinta 950e

Hinnat sisältävät max. 4 hlöä. Suuremmasta henkilömäärästä on erikseen neuvoteltava (50e per lisähenkilö).

Halutessa loppusiivous 250e ja liinavaatteet 20e per henkilö. Pyyhkeet 10 per henkilö. Luottotiedot tarkistetaan.

Varausmaksu 200e.

Yhteystiedot

Puhelin: 0444745451

Osoite: Parannanpisto 13, 69440 Lestijärvi

Instagram: @villapisto

Villa Pisto - Mökki Lestijärven rannalla.

Valkeisjärven leirintäalue 

Valkeisjärven leirintäalueelta löytyy, jos jonkinlaista majoitusta. Vuokrattavana on monenlaisia ja kokoisia mökkejä sekä Valkeisen, Ruonasen, että Kivijärvenkin rannalla. Mökkien koot vaihtelevat 12 henkisistä hulppeista huviloista, pieniin suloisiin kalastajan mökkeihin, joihin mahtuu neljä majoittumaan. Tekemisestä ei takuulla tule puutetta sillä, Valkeisen leirintäalueelta löytyy tekemistä mini- ja frisbeegolfista patikointiin ja kalastukseen. Suosittu Peuran Polun retkireitistö kulkeekin Valkeisen läpi. Valkeisjärvessä on myös upea, kristallinkirkas vesi, johon pääsee uimaan valkealta hiekkarannalta. Kirkasvetinen Valkeisjärvi syntyy 16 eri lähteestä järven pohjassa. 

Yhteystiedot 

Puhelin: +358405366931 

Nettisivut: https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/ 

Valkeisen mökki

Korpihakkion lomatalot 

Korpihakkio vuokraa kolmea vastavalmistunutta ja modernia kahdeksan hengen lomataloa. Korpihakkion lomatalot ovat myös ympäristöystävällinen valinta, sillä taloissa käytetään ekologista maalämpöä. Talot sijaitsevat Lestijärven rannalla ja tarjoavatkin monenlaista aktiviteettia ympäristössä.  

Yhteystiedot 

Puhelin: +358400366042 

Korpihakkion lomatalot.

Tuikan mökit

T:mi LuoMat vuokraa kahta mökkiä Lestijärven rannalta. Isoimpaan mökeistä mahtuu majoittumaan 6+4 henkilöä. Mökit ovat MALO-luokiteltuja (Maaseutulomien luokitusjärjestelmä). 

Yhteystiedot 

Puhelin: +358405060340 

LuoMat mökki. LuoMat mökin keittiö.

Salon erä- ja luontomatkailu 

Kaikki vuokrattavissa olevat neljä mökkiä sijaitsevat luonnon keskellä, joten ne tarjoavat loistavat puitteet metsästykseen ja muuhun eräilyyn. Mökkikoot vaihtelevat 4-10 henkeen, joten tarjontaa löytyy kaikenkokoisille ryhmille. Salon erä- ja luontomatkailu tarjoaakin muun muassa metsästysretkiä, koirien koulutusmahdollisuuksia fasaanien kanssa sekä mönkijäajelua metsässä.

Yhteystiedot 

Puhelin: +358503033730

Nettisivut: http://www.salonerajaluontomatkailu.fi/fi/Etusivu.html 

salon mökki

Pirjo Kiiskilän vuokramökit

Pirjo Kiiskilä vuokraa neljää mökkiä Lestijärveltä: Lehtokielo, Metsätähti, Eräloitsu ja Lampin mökki, jotka kaikki sijaitsevat kauniilla paikoilla järven rannalla. Lehtokielo on mökeistä pienin, joten sinne voi majoittua 2 henkeä. Metsätähti ja Eräloitsu ovat kuuden hengen mökkejä, joten mökille voi lähteä isommallakin porukalla. Lampin hurmaava 6 hengen mökki sijaitsee aivan erämaan siimeksessä ja pihapiiristä löytyy myös nuotiopaikka järven rannalta.  

Yhteystiedot 

Puhelin: +358400464897

Pietilän lomatalot

 

Korsukylä 

Elämys erämaassa

Komean männikkömetsän keskellä Ruonasen järven rannalla sijaitsee elämyksellinen Korsukylä. Korsukylässä on pääkorsun lisäksi viisi yöpymiseen tarkoitettua majoituskorsua sekä rantasauna. Henkilömäärä max. 40 henkilöä, 8/majoituskorsu. Korsukylän ympäristö soveltuu hyvin patikointiin, mutta perille pääsee myös autolla. Matkaa leirintäalueelle on korsukylästä patikoiden 4 km, mutta tietä pitkin 10km.

Juhli tyylillä, kokousta tai kalasta

Tilavassa pääkorsussa voidaan järjestää kaikenlaisia tilaisuuksia: päiväkokouksia, polttareita, syntymäpäiväjuhlia jne. Kohteeseen on tilattavissa myös ateriapalvelu leirintäalueelta.
Järveen istutetaan kuukausittain kirjolohta, lisäksi järvessä on perinteinen kalakanta. Kalastusoikeus järveen on vain Korsukylän asiakkailla: lupia myydään ainoastaan Valkeisjärven leirintäalueelta. Vene käytettävissä majoituksen hintaan.

Yhteystiedot 

Puhelin: +358405366931 

Nettisivut: https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/ 

pääkorsu

Karhunpiilo 

Karhunpiilo on varaustupa Peuran Polun retkireitin varrella, Lehtosen järven rannalla. Kotoisa karhunpiilo soveltuukin hyvin patikoijille, metsästäjille sekä kalastajille yönviettopaikaksi. Karhunpiilon päärakennukseen mahtuu majoittumaan 5 henkilöä sekä 2 henkilöä erilliseen saunarakennukseen. Karhunpiilolla on myös vene, jota saa vapaasti käyttää loman ajan.  

Yhteystiedot 

Puhelin: +358440638363

Nettisivut: https://www.karhunpiilo.fi/ 

karhunpiilo

Vapaa-ajan asunto Pikku-Kannus 

Pikku-Kannuksessa sijaitseva moderni hirsinen huvila on täyttä luksusta harjulta avautuvine järvimaisemineen ja vuokrattavine paljuineen. Asunnon vuokran hintaan kuuluu rantasaunan, grillin ja veneen lisäksi myös sup-laudat, jotka tarjoavat leppoisaa kesätekemistä moneksi päiväksi. 

Yhteystiedot 

Puhelin: +358405801252 

Nettisivut: Vapaa-ajan asunto 

vapaa-ajan asunto

Villa Itäniemi

Nautitko omasta rauhasta, saunomisesta, talviuinnista, pilkkimisestä, retkihiihtelystä, lukemisesta, romantiikasta tai ihan vain olemisesta? Kaamosajan siniset hetket, sydäntalven järvenjäät ja talviasuttava, hirsinen loma-asunto Villa Itäniemi Lestijärven Itäniemessä omalla rannalla odottavat sinua.
Villa Itäniemestä löytyy 2 makuuhuonetta (2h parisänky ja 3h kerrossänky), tupakeittiö upealla järvinäköalalla, kylpyhuone, wc ja maisemasauna puukiukaalla. Pihalla terassi ja palju, pihakeittiö kaasugrillillä ja iltanuotiopaikka pihakeinulla. Lapsiystävällinen, hiekkapohjainen uimaranta ja soutuvene. Lemmikit viettävät lomansa jossakin toisessa paikassa.
Kysy ja varaa hengähdyshetki talvelle täältä.

Yhteystiedot
Puhelin: +358504839454

Nettisivut: https://www.nettimokki.com/lestijarvi/11483

Lisää kuvia somessa:
Facebook – Villaitaniemi

Instagram – @villaitaniemi

villa itäniemi

Huvila Lestijärven keskustan tuntumassa

Lestijärvi, Keski-Pohjanmaan helmi, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan vedenjakaja-alueella, tarjoaa parastaan. Huvila omalla, upealla rannalla ja kaikilla mukavuuksilla. Huvilan ympärillä loistavat veneily-, marjastus- ja sienestysmahdollisuudet sekä, talvella hiihtoladut vieressä ja lyhyt matka pilkille järven jäälle

Makuupaikkoja isollekin perheelle/ryhmälle, kaksi makuuhuonetta ja iso parvi, kesäkeleillä rantasaunan takkahuoneessa lisäksi parisänky. Sähkösaunan lisäksi puulämmitteinen rantasauna. Loistava uimaranta myös pienille lapsille.

Lestijärven kirkonkylän palvelut kävelymatkan päässä (alle 1 km).

Yhteystiedot

Puhelin: +358405129782

Nettisivut: https://www.tori.fi/huvila_mukavuuksilla.

huvila

Loma-asunto Tuikassa

Viihtyisä loma-asunto aivan Lestijärven rannalla, rauhallisella paikalla.  Tilaa asunnossa on 2–6 hengelle. Hyvin varusteltuun loma-asuntoon kuuluu mm. ilmainen WIFI, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet etätyöntekijöille rauhalliseen ja viihtyisään työskentelyyn. Tarkempia tietoja loma-asunnosta lähetetään sähköpostilla.

Yhteystiedot

Puhelin: +358408278377

Nettisivut: www.tori.fi/keski-pohjanmaa/Loma_asunto_Lestijarven_rannalla

Loma-asunto

Hiekkaranta  

Tunnelmallinen neljän hengen mökki sijaitsee Kuivaniemen nokassa, aivan Lestijärven rannalla. Mökkiä ympäröi kaunis luonto ja metsät. Pihalta löytyy grillikota ja vene, jotka on vapaassa käytössä mökin vuokraajille.  

Yhteystiedot

Puhelin: +358400188394 

hiekkarannan mökki