Mökin vuokraus  

Lestijärveltä löytyy mökkejä vuokrattavaksi moneen makuun. Suuret huvilat tarjoavat majoitusta suuremmallekin porukalle, kun taas pienemmät mökit tarjoavat rauhallisen yöpymisen esimerkiksi pariskunnille. Mökkejä löytyy myös ympäri Lestijärven sekä myös pienempien erämaajärviemme rannoilta. Valitse siis mieleisesi ja vietä ihana luonnontäyteinen loma Lestijärvellä.  

Lestijärven majoituspalvelut löytyvät myös kootusti outdooractive.comsivustolta, josta voi myös samalla etsiä luontoreittejä, käyntikohteita ja muuta tekemistä alueelta.

Pietilän lomatalot 

Pietilän lomataloilta majoitusvaihtoehtoja löytyy yhteensä neljä, Lehtokielo, Metsätähti, Eräloitsu ja Lampin mökki, jotka kaikki sijaitsevat kauniilla paikoilla järven rannalla. Lehtokielo on mökeistä pienin, joten sinne voi majoittua 2 henkeä. Metsätähti ja Eräloitsu ovat kuuden hengen mökkejä, joten mökille voi lähteä isommallakin porukalla. Lampin hurmaava 6 hengen mökki sijaitsee aivan erämaan siimeksessä ja pihapiiristä löytyy myös nuotiopaikka järven rannalta.  

Yhteystiedot 

Puhelin – 0400 830 995

Nettisivut – http://www.pietilanlomatalot.net/ 

Pietilän lomatalot

 

Valkeisjärven leirintäalue 

Valkeisjärven leirintäalueelta löytyy, jos jonkinlaista majoitusta. Vuokrattavana on monenlaisia ja kokoisia mökkejä sekä Valkeisen, Ruonasen, että Kivijärvenkin rannalla. Mökkien koot vaihtelevat 12 henkisistä hulppeista huviloista, pieniin suloisiin kalastajan mökkeihin, joihin mahtuu neljä majoittumaan. Tekemisestä ei takuulla tule puutetta sillä, Valkeisen leirintäalueelta löytyy tekemistä mini- ja frisbeegolfista patikointiin ja kalastukseen. Suosittu Peuran Polun retkireitistö kulkeekin Valkeisen läpi. 

Yhteystiedot 

Nettisivut – https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/ 

Puhelin – puh. 06-863 8331 / 040-536 6931 

Valkeisen mökki

Korpihakkion lomatalot 

Korpihakkio vuokraa kolmea vastavalmistunutta ja modernia kahdeksan hengen lomataloa. Korpihakkion lomatalot ovat myös ympäristöystävällinen valinta, sillä taloissa käytetään ekologista maalämpöä. Talot sijaitsevat Lestijärven rannalla ja tarjoavatkin monenlaista aktiviteettia ympäristössä. Uutena jännittävänä aktiviteettina perinteisen kalastuksen, melonnan ja muiden luontoaktiviteettien lisäksi on varjoliitely.  

Yhteystiedot 

Puhelin – 0400 366042 

Nettisivut – http://www.korpihakkio.com/index.html 

Korpihakkion lomatalot.

T:mi LuoMat

T:mi LuoMat vuokraa kolmea mökkiä Lestijärven rannalta. Isoimpaan mökeistä mahtuu majoittumaan 6+4 henkilöä. Tupiainen on MALO-luokiteltuja (Maaseutulomien luokitusjärjestelmä). 

Yhteystiedot 

Puhelin – 040-5060 340 

LuoMat mökki. LuoMat mökin keittiö.

Salon erä- ja luontomatkailu 

Kaikki vuokrattavissa olevat neljä mökkiä sijaitsevat luonnon keskellä, joten ne tarjoavat loistavat puitteet metsästykseen ja muuhun eräilyyn. Mökkikoot vaihtelevat 4-10 henkeen, joten tarjontaa löytyy kaikenkokoisille ryhmille. Salon erä- ja luontomatkailu tarjoaakin muun muassa metsästysretkiä, koirien koulutusmahdollisuuksia fasaanien kanssa sekä mönkijäajelua metsässä.

Yhteystiedot 

Nettisivut – http://www.salonerajaluontomatkailu.fi/fi/Etusivu.html 

Puhelin – 050-3033730

salon mökki

Korsukylä 

Myös Korsukylää voi vuokrata Valkeisjärven leirintäalueelta. Korsukylästä löytyy majoitusta jopa 40 hengelle sekä suuri pääkorsu, jossa voi järjestää niin syntymäpäivä- kuin hääjuhliakin. Korsukylä sijaitsee Ruonasen järven rannassa noin kolmen kilometrin kävelyn päässä Valkeiselta mutta myös autolla on mahdollista ajaa Korsukylään. Majoitusten ja juhlatilan lisäksi järven rannasta löytyy myös tilava sauna.  

Yhteystiedot 

Nettisivut – https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/ 

Puhelin – puh. 06-863 8331 / 040-536 6931 

pääkorsu

Karhunpiilo 

Karhunpiilo on varaustupa Peuran Polun retkireitin varrella, Lehtosen järven rannalla. Kotoisa karhunpiilo soveltuukin hyvin patikoijille, metsästäjille sekä kalastajille yönviettopaikaksi. Karhunpiilon päärakennukseen mahtuu majoittumaan 5 henkilöä sekä 2 henkilöä erilliseen saunarakennukseen. Karhunpiilolla on myös vene, jota saa vapaasti käyttää loman ajan.  

Yhteystiedot 

Nettisivut – https://www.karhunpiilo.fi/ 

Puhelin – 0440 638363

karhunpiilo

Vapaa-ajan asunto Pikku-Kannus 

Pikku-Kannuksessa sijaitseva moderni hirsinen huvila on täyttä luksusta harjulta avautuvine järvimaisemineen ja vuokrattavine paljuineen. Asunnon vuokran hintaan kuuluu rantasaunan, grillin ja veneen lisäksi myös sup-laudat, jotka tarjoavat leppoisaa kesätekemistä moneksi päiväksi. 

Yhteystiedot 

Puhelin – 0405801252 

Nettisivut – Vapaa-ajan asunto 

vapaa-ajan asunto

Purokankaan mökki- ja maatilaloma

Yövy kotoisassa Mustalahden mökissä hiekkapohjaisen Lestijärven rannalla. Kesällä 1999 valmistunut hyvin varustettu mökki ja kesällä 2009 valmistunut tunnelmallinen sauna Lestijärven itärannalla tarjoavat mahdollisuuden lomanviettoon ympäri vuoden.

Keski-Pohjanmaan suurin järvi, jonka rannalla mökki sijaitsee, ja ympäröivä maasto mahdollistavat monipuoliset luontoharrastukset mökkeillessä. Mökin edustalta löytyy myös erinomainen hiekkapohjainen, hitaasti syventyvä uimaranta, joten uiminen on miellyttävää ja turvallista myös perheen pienimmille.
Vuokratessasi mökin saat käyttöösi myös soutuveneen pelastusliiveineen, jotta voit lähteä kalastelemaan järvelle. Talvisin rannalta voi lähteä suoraan pilkille tai hiihtämään järvenjäälle. Mökin pihan ympäristöstä löytyy myös grillikatos ja pihasauna, johon kuuluu takkahuone ja parvi.
Mökki on rakennettu pyöröhirrestä ja päämökin parvekkeelta avautuu näköala järvelle. Kokonaisuudessaan majoitustilaa löytyy 8 hengelle ja mökin vuokrahinnat alkavat 120e/vuorokausi. Mustalahden mökki sijaitsee järven itäpuolella ja sieltä Lestijärven keskustaan ja lähimpään kauppaan kertyy matkaa noin 14 kilometriä.

Yhteystiedot

Puhelin – 0500-168 069, 050-5615 722

Sähköposti – paivi.virkkala@lestijarvi.fi

purokankaan mökki

Villa Itäniemi

Nautitko omasta rauhasta, saunomisesta, talviuinnista, pilkkimisestä, retkihiihtelystä, lukemisesta, romantiikasta tai ihan vain olemisesta? Kaamosajan siniset hetket, sydäntalven järvenjäät ja talviasuttava, hirsinen loma-asunto Villa Itäniemi Lestijärven Itäniemessä omalla rannalla odottavat sinua.
Villa Itäniemestä löytyy 2 makuuhuonetta (2h parisänky ja 3h kerrossänky), tupakeittiö upealla järvinäköalalla, kylpyhuone, wc ja maisemasauna puukiukaalla. Pihalla terassi ja palju, pihakeittiö kaasugrillillä ja iltanuotiopaikka pihakeinulla. Lapsiystävällinen, hiekkapohjainen uimaranta ja soutuvene. Lemmikit viettävät lomansa jossakin toisessa paikassa.
Kysy ja varaa hengähdyshetki talvelle täältä.

Yhteystiedot
Puhelin – 050 4839454

Nettisivut – https://www.tori.fi/villa_itaniemi

Lisää kuvia somessa:
Facebook – Villaitaniemi

Instagram – @villaitaniemi

villa itäniemi

Huvila Lestijärven keskustan tuntumassa

Lestijärvi, Keski-Pohjanmaan helmi, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan vedenjakaja-alueella, tarjoaa parastaan. Huvila omalla, upealla rannalla ja kaikilla mukavuuksilla. Huvilan ympärillä loistavat veneily-, marjastus- ja sienestysmahdollisuudet sekä, talvella hiihtoladut vieressä ja lyhyt matka pilkille järven jäälle

Makuupaikkoja isollekin perheelle/ryhmälle, kaksi makuuhuonetta ja iso parvi, kesäkeleillä rantasaunan takkahuoneessa lisäksi parisänky. Sähkösaunan lisäksi puulämmitteinen rantasauna. Loistava uimaranta myös pienille lapsille.

Lestijärven kirkonkylän palvelut kävelymatkan päässä (alle 1 km).

Yhteystiedot

Puhelin – 040 512 9782

Nettisivut – https://www.tori.fi/huvila_mukavuuksilla.

huvila

Loma-asunto Tuikassa

Viihtyisä loma-asunto aivan Lestijärven rannalla, rauhallisella paikalla.  Tilaa asunnossa on 2–6 hengelle. Hyvin varusteltuun loma-asuntoon kuuluu mm. ilmainen WIFI, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet etätyöntekijöille rauhalliseen ja viihtyisään työskentelyyn. Tarkempia tietoja loma-asunnosta lähetetään sähköpostilla.

Yhteystiedot

Puhelin – 040 827 8377

Nettisivut – Loma-asunto Tuikka

Loma-asunto

Hiekkaranta  

Tunnelmallinen neljän hengen mökki sijaitsee Kuivaniemen nokassa, aivan Lestijärven rannalla. Mökkiä ympäröi kaunis luonto ja metsät sekä pihalta löytyy grillikota, että vene, joka on vapaassa käytössä mökin vuokraajille.  

Yhteystiedot

Puhelin – 040 018 8394 

hiekkarannan mökki