Tapahtumat

Lestijärvellä tapahtuu ympäri vuoden. Täältä löydät tietoa vuoden suurimmista tapahtumistamme sekä linkit tapahtumien järjestäjien sivuille, joilta löydät lisää tietoa.

Lisää tietoa Lestijärven vapaa-aika toimen tapahtumista löydät Facebookista ja Instagramista.

Lisää tietoa Lestijärven ja naapurikuntien tapahtumista löydät Kaustisen seudun tapahtumakalenterista.

Vuokrattavat tilat omiin tapahtumiin

Yli-Lestin työväentalo

Työväentaloa voi myös vuokrata esimerkiksi juhlakäyttöön. Siellä voi järjestää synttäreitä tai häitä ja tiloista löytyykin iso sali pöytineen sekä näyttämö esimerkiksi näytelmiä tai bänditoimintaa varten. Tilojen kapasiteetti on 200 henkilöä. Lisää tietoa työväentalosta, jonka voit vuokrata myös numerosta: 06-867313. Yli-Lestin työnväentalo sijaitsee osoitteessa Lestijärventie 994, 69450 Yli-Lesti.

Riistaravintola Pikku Peura

Tilausravintola Peuran polun keskipisteessä. Riistaravintola Pikku peurassa voit järjestää juhlat, kokoukset, häät ja syntymäpäivät. Asiakaspaikkoja Pikku Peurasta löytyy 100. Valkeisjärven rannalla sijaitseva Riistaravintola Pikku Peura toimii myös Metsäpeuranmaan opastuskeskuksena, jossa on kesäterassi ja anniskeluoikeudet. Lisää tietoa Pikku Peuran verkkosivustolta.

Kinnulantie 695, 69450 Ylilesti

Riistaravintola Pikku Peura

Korsukylä

Sijainti Google-mapsissa 

Komean männikkömetsän keskellä Ruonasen järven rannalla sijaitsee elämyksellinen Korsukylä. Korsukylässä on pääkorsun lisäksi viisi yöpymiseen tarkoitettua majoituskorsua sekä rantasauna. Henkilömäärä max. 40 henkilöä, 8/majoituskorsu. Korsukylän ympäristö soveltuu hyvin patikointiin, mutta perille pääsee myös autolla. Matkaa Valkeisjärven leirintäalueelle on Korsukylästä patikoiden 4 kilometriä, mutta tietä pitkin 10 kilometriä.

Tilavassa pääkorsussa voidaan järjestää kaikenlaisia tilaisuuksia kuten päiväkokouksia, polttareita, syntymäpäiväjuhlia tai vaikka häitä. Kohteeseen on tilattavissa myös ateriapalvelu leirintäalueelta.

Järveen istutetaan kuukausittain kirjolohta sekä lisäksi järvessä on perinteinen kalakanta. Kalastusoikeus järveen on vain Korsukylän asiakkailla ja lupia myydään ainoastaan Valkeisjärven leirintäalueelta. Veneen käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Lisää tietoa Korsukylästä.

Pääkorsu

Valkeisjärven leirintäalue

Valkeisjärven leirintäalueelta löytyy mukava kokoustila, jossa voi järjestää erilaisia tilaisuuksia maksimissaan n. 20 hengelle. Tilassa voi järjestää kokouksia, syntymäpäiviä, polttareita ja illanviettoja. Tiloihin on saatavana myös toiveidenne mukaiset tarjoilut.

Valkeisjärven leirintäalue

Valkeisen kokoustila